Judovereniging Jigotai

Welkom op de site van de judovereniging Jigotai

Rabo Clubsupport

Net als voorgaande jaren doet Jigotai ook weer mee met de Rabobank Clubsupport actie! En vanaf nu kan er weer gestemd worden. Dat kan je doen door:

1. Inloggen via RaboApp of via internetbankieren;
2. Klik op Service -> ‘Zelf Regelen’ ;
3. ‘Breng je stem uit’;
4. Selecteer Judovereniging Jigotai (en nog 2 clubs) en breng je stem uit!

 

Judo Bond Nederland

Via onze vereniging wordt je direct aangemeld voor het lidmaatschap van de Judo Bond Nederland (JBN). Dit lidmaatschap bij de JBN is, net als bij de meeste sporten (voetbal, tennis, korfbal enz.) verplicht voor onze leden.

Na betaling van het inschrijfgeld en lidmaatschapsgeld van de JBN (er wordt een aparte accept-girokaart toegestuurd) krijg je een judopaspoort. Als je judo-examen hebt gedaan, kan dat, net als de wedstrijdresultaten, in het judo-paspoort opgeschreven worden.

Als JBN-lid kan je allerlei informatie op Budo-gebied (dit zijn alle sporten die op judo lijken) op de site van de JBN (www.jbn.nl) bekijken en opvragen via Mijn JBN.nl Ook organiseert de JBN veel (jeugd)wedstrijden en regelmatig zijn er extra trainingen. De JBN zorgt ook voor de organisatie van wedstrijden voor selectie voor de Nederlandse Kampioenschappen en voor goede judoleraren en goede scheidsrechters bij alle wedstrijden die door het district en/of verenigingen en sportscholen worden georganiseerd.