Lid worden

Vanaf ongeveer 5 jaar kan je lid worden bij onze vereniging. Judoka’s van alle leeftijden zijn bij ons welkom, en het maakt niet uit of je een beginner bent of al ervaring hebt op de judo mat.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen judoën dan mag je vrijblijvend 4 keer meetrainen. Een leuke manier om kennis te maken en om te kijken of judo bij je past.

Voor € 15,- kan je bij ons een judo pak huren, zodra je het judo pak na de proefperiode gewassen weer inlevert krijg je € 15,- retour. Hierna is een eigen pak (judogi) een vereiste. Via de vereniging is het mogelijk om een nieuw of tweedehands pak aan te schaffen.

Het inschrijfformulier is tijdens de training bij het bestuur te verkrijgen.

Contributie

De contributie kan per jaar of per kwartaal voldaan worden.

Per jaar:             € 140,-
Per kwartaal:     € 35,-

Daarnaast betaal je nog contributiegeld voor de JBN. Zodra je ingeschreven wordt als lid bij Jigotai dan melden wij je gelijk aan bij de Judo Bond. Hiervoor krijg je een aparte rekening toegestuurd. De contributie is afhankelijk van je leeftijd. Voor meer informatie zie: https://www.jbn.nl/mijn/aanmelden/

Voor het inschrijven rekenen wij € 6,- inschrijfkosten. Hiervoor krijg je ook een mouw embleem, deze kan op de jas gemaakt worden en zorgt er voor dat de judoka makkelijker te herkennen is tijdens wedstrijden.

Eventueel is voor € 3,50 een extra embleem bij te kopen voor bijvoorbeeld een tweede pak.


Jeugdfonds Sport & Cultuur

Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen?

Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een lager inkomen heeft. Twee van deze regelingen zijn het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het jeugdfonds betaalt de contributie, kleding en eventuele attributen voor uw kind. Hiervoor is in het jeugdsportfonds een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur vergoedt op jaarbasis maximaal €425,- U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim ten Klooster-Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl


Opzeggen lidmaatschap

Men dient de vereniging schriftelijk op de hoogte te stellen van de beëindiging van het lidmaatschap. Hiervoor zijn formulieren beschikbaar bij de training. Men dient een redelijke termijn in acht te nemen. Houdt hierbij vooral rekening met het zelf afmelden van de (door uzelf geregelde) automatische betaling. Men is in ieder geval contributie verschuldigd tot de schriftelijke afmelding bij de penningmeester is ingeleverd (bij minderjarigen dient dit (mede) ondertekend te zijn door één van de ouders/verzorgers).
Onderstaand het formulier om op te zeggen.