Judovereniging Jigotai

Welkom op de site van de judovereniging Jigotai

Bestuur

Secretaris:Thea Huizinga, Dorpsstraat 20, 8437 PB, Zorgvlied. Tel. 0521-387457. E-mail: infoATjigotai.nl
Penningmeester:Anita Weersing, Kloosterstraat 19, 7981 BJ Diever. Tel.:0521-854751.
Alg. bestuurslid:Albert Jan Renkema
Alg. bestuurslid:Ronald Meijer
CONTACT:info@jigotai.nl


De trainer

Vanaf juni 2017 is Peter Baas de hoofdtrainer van onze club.

Peter is zo’n 25 jaar geleden bij onze club begonnen en heeft heel wat jaren bij ons les gegeven. Er zijn inmiddels al weer vele trainers na hem geweest, maar al die jaren is er regelmatig contact geweest tussen Peter en het bestuur. Toen bekend werd dat Harry Walter als trainer zou stoppen, bood Peter aan om als supervisor van Bass Bolleman op te treden. Vanaf 1 juni heeft Bass het stokje van Harry Walter overgenomen.

Bass Bolleman: “Omdat ik nog niet alle papieren heb zal dit onder toezicht zijn van mijn eigen trainer (6dan) Peter Baas tot ik het opleidingstraject heb afgerond.

Als er iets is wat ik echt leuk vindt om te doen dan is het wel Judoën. De laatste jaren is het enigszins uit de hand gelopen en stond ik bijna iedere dag op of aan de mat. Op zich niet raar als je bij 4 verenigingen aan het judoën bent en voordat je het weet ben je niet alleen aan het judoën, maar ook aan het coachen of met de trainers aan het lesgeven.

Door een zware knie blessure en het feit dat mijn Uku meer les is gaan geven is er voor mij meer ruimte ontstaan om zelf les te geven. Les geven vind ik ontzettend leuk om te doen, mijn passie overbrengen aan de kleine judoka’s en zien hoe zij zich ontwikkelen op de mat.  

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en hoop jullie gauw te zien op de mat.”