Judovereniging Jigotai

Welkom op de site van de judovereniging Jigotai

Statiegeldactie bij de Coop goedgekeurd!

Een poos geleden heeft onze penningmeester de club aangemeld voor de statiegeldactie van de Coop. Kortgeleden kregen wij bericht dat wij zijn uitgekozen voor de lokale statiegeldactie!

Lees meer

Examens bij Jigotai,

Op woensdag 27 november werden in de sportzaal van Stad en Esch de halfjaarlijkse judo examens gehouden bij judovereniging Jigotai.

Lees meer

Tim tweede in Sneek

Tim heeft meegedaan aan het Sneeker Beker Toernooi, een leuk toernooi met na afloop van de wedstrijden nog een judo clinic.

Lees meer

Expertise Bureau Noord bv/EBN bouwadvies sponsort Jigotai,

Op woensdag 6 november werd door Expertise Bureau Noord bv/EBN bouwadvies een cheque overhandigd aan de judotrainer en de penningmeester van judovereniging Jigotai.

Lees meer

Acht Judoka’s van Jigotai naar Noordwolde

Op zaterdag 2 november werd het eerste Dorpentoernooi judo van het nieuwe seizoen gehouden in Noordwolde. Acht judoka’s van Jigotai deden daar aan mee.

Lees meer

Judoka’s van Jigotai gingen naar Leeuwarden

Op zaterdag 26 oktober gingen 3 judoka’s van Jigotai naar het judotoernooi van Judo Ryu Camminghaburen in Leeuwarden.

Lees meer

Uitslag Rabo Club Support

Maandagavond 14 oktober werd in de Tamboer in Hoogeveen de finale avond gehouden van de Rabo Clubsupport. Ook judovereniging Jigotai deed mee met deze mooie actie en om de prijs in ontvangst te kunnen nemen was er ook een bestuurslid aanwezig.

Lees meer

We zijn weer begonnen

De kop is er weer af

Lees meer

Veel winnaars bij Jigotai

Op woensdag 3 juli was het Judovereniging Jigotai de laatste training van het seizoen.

Lees meer

Leden Jigotai collecteerden voor Oranjefonds

Van 11 juni t/m 15 juni is er net als vorig jaar, door de leden van de judovereniging Jigotai in de gehele gemeente Westerveld gecollecteerd voor het Oranjefonds.

Lees meer

Kloostervestetoernooi Assen

Afgelopen zaterdag deden 3 judoka's van Jigotai mee aan het Kloostervestetoernooi in Assen

Lees meer

Leden Jigotai collecteren voor Oranjefonds

Van 11 t/m 15 juni zal er door alle leden van de judovereniging Jigotai in de gehele gemeente Westerveld worden gecollecteerd voor het Oranjefonds.

Lees meer

Een mooie 5e plaats voor Tim Palma

Tim heeft op zaterdag 8 juni 2019 meegedaan aan het Juveko toernooi in 2e Exloërmond, georganiseerd door Judoschool Veendam.

Lees meer

Judo examens bij Jigotai

Op woensdag 5 juni werd voor het eerst in de nieuwe sportzaal van Stad en Esch in Diever het judo examen afgenomen. Er deden 42 leden examen en ze zijn allemaal geslaagd.

Lees meer

Oranjefondscollecte

Zoals al in de Algemene Leden Vergadering was aangekondigd, hebben we onze club weer opgegeven voor de Oranjefondscollecte. Deze collecte zal worden gehouden van 11 t/m 15 juni.

Lees meer

Judotoernooi Meppel goed voor vijf eerste plaatsen

Op zaterdag 25 mei werd het laatste Dorpentoernooi van dit seizoen gehouden in de dojo van Sonkei Budo Meppel . Van judovereniging Jigotai deden er 12 judoka’s aan mee.

Lees meer

BPO-toernooi in Hasselt

Op zaterdag 18 mei ging Tim Palma naar het BPO-toernooi in Hasselt. Zijn eerste wedstrijd ging verloren door een snelle schouderworp van de tegenstander. De tweede wedstrijd won Tim door een prima houdgreep na een Wazari.

Lees meer

7e internationale Blauwe stad toernooi

Tim had zijn eerste internationale wedstrijd tegen een Duitse judoka. Het was een pittig potje judo en vlak voor tijd maakte Tim een flitsende heupworp waarmee hij een ippon scoorde en dus won.

Lees meer

Judoka’s van jigotai gingen naar Hoogeveen

Op zaterdag 30 maart werd er weer een kleinschalig judotoernooi gehouden voor beginnende en jonge judoka’s. Het toernooi was deze keer in Hoogeveen. Van de judovereniging Jigotai deden er 8 judoka’s mee.

Lees meer

Dorpentoernooi Westerbork

Op zaterdag 9 februari was er werd er weer een Dorpentoernooi judo gehouden, deze keer in Westerbork. Van de judovereniging Jigotai deden er 10 judoka’s aan mee.

Lees meer

Tim presteerde goed in Slagharen

Na een aantal opstaptoernooien eind vorig jaar mocht Tim op 2 februari meedoen aan een wat groter toernooi. Het Noord Oost Judotoernooi in Slagharen.

Lees meer

Dorpentoernooi Diever voor het laatst in het Dingspilhuus.

Op zaterdag 19 januari werd voor de laatste keer in het Dingspilhuus in Diever het Dorpentoernooi georganiseerd. Dit jaar zal de judovereniging Jigotai verhuizen naar Stad en Esch. Of het toernooi daar ook kan worden georganiseerd is nog niet zeker, maar het bestuur hoopt dat dit wel gerealiseerd kan worden. Het is vooral voor de beginnende judoka’s van de club erg leuk om hun allereerste wedstrijd in een vertrouwde omgeving te kunnen doen.

Lees meer